divne divne are, slažem se da je bolje posest cijeli limun sa svim dijelovima, ali samo onaj koji je izrastao i dozrio KOD TEBE, neprskan, dozorio na drvcu ne u hladnjači......ovako ČISTI jer nemoj da moram doći i ukrasti aru za sebe

šalim se. Stvarno moraš skidati koru, to ti je sve tolko našpricano da ne možeš nikakvim namakanjem maknuti, ona je još malecka (makar im apreko kile) i ako joj sad nešto uništi jetru to se nemora vidjeti sada, ali može kad malo ponaraste pa nećeš znati od čega je. Nemoj se ljutiti, ali ipak mi je to donekle i struka i posao - zdravlje i biologija/kemija pa ima N pravi - poslušaj dečka jer zna što priča.
A moram moram pa makar poslije brisao moje postove - da meni netko čuva MOG psa i napravi to što je ovaj tvoj prijatlej napravio - istukla bih ga u najboljem slučaju. Diraj sve, ali ne moje životinje, ako one kod mene jedu samo biftek onda ga hrani TAKO, a svog hrani zeljem.
To ja tako da vidiš princip, ja i moji psi zajedno ručamo i danas smo lijepo sarmicu, inače i variva sva zajendo jedemo.
A koske su posebna priča - to nije hrana i to psi NE jedu, oni to svi vole, moje isto, lai može se dogogditi da odmah skvikne ako joj raspara creva ili nakon par godina toliko uništi želudac i creva da moraš miksati hranu kao djećju da bi uopće išta zadržala u sebi - imam primjere uz sebe.
Nemoj zamjerit, ali životinje su mi slabost. Razumijem da smo mi ljudi razmaženi i da moramo životinjenaučiti da jedu sve, ali u svemu moramo biti ipak i donekle stručno informirani.